Srpski as Seville na fešti plakao za izgubljenom bebom. Rakitić oduševio reakcijom

Screenshot: Twitter

NEMANJA GUDELJ, srpski as Seville i Ivan Rakitić, hrvatski kapetan španjolskog velikana, bili su u središtu pozornosti na svečanom dočeku nakon što su u finalu Europa Lige pobijedili Romu te po rekordni sedmi put osvojili natjecanje.

Gudelj je prije utakmice za europski trofej doživio tragediju. Njegova djevojka Anastasija morala je prekinuti trudnoću. Osim toga, prije nešto više od dva mjeseca mu se brat Dragiša na utakmici treće španjolske lige srušio na teren. Život su mu spasili liječnici Cordobe i hitne službe, koji su ga reanimirali na terenu. Kasnije je operiran i ugrađen mu je defibrilator. 

Gudelj se zato na fešti osvrnuo na jako teške događaje koje je proživio. Dok su svi oko njega nasmijani slavili, on je s balkona na središnjem gradskom trgu u mikrofon rekao: "Ovo mi je najteža godina u životu. Izgubio sam brata na tri minute. Izgubio sam bebu..." Tada se Gudelj rasplakao, a sretna lica oko njega, pa tako i Rakitićevo, poprimila su ozbiljni izgled.

Kapetan je odmah zagrlio Gudelja i poljubio ga te pozvao desetke tisuća navijača da daju podršku potresenom igraču. Oni su poslušali Rakitića te skandirali Gudeljevo ime, na što je on odgovorio: "U tako teškim situacijama nije prošla ni minuta, ni sekunda, da nisam osjetio vašu podršku."

Pročitajte više