UFC

Srpski borac ovog vikenda je slavio u UFC-u. Evo kako mu je noga izgledala u srpnju

Foto: Instagram

DUŠKO TODOROVIĆ ušao je pod velikim pritiskom u borbu protiv Makija Pitola na posljednjem UFC-u. Imao je dva poraza u nizu i treći bi značio gubitak ugovora u najjačoj MMA organizaciji.

Todorović je ipak upisao pobjedu, ostao u UFC-u, a onda kasnije na konferenciji za medije otkrio kako je u srpnju doživio prometnu nesreću koja je dovela do teške ozljede noge. Ta ozljeda otežala mu je pripreme za nastup protiv Pitola, ali je uspio odraditi kamp i na kraju izboriti ostanak u UFC-u.

"Bila je to teška i delikatna situacija. Krajem srpnja udario me je automobil, prešao je preko mene dok sam prelazio cestu i opako mi je oštetio nogu. Kad je ugovor došao, još uvijek nisam trenirao na pravi način. Nisam na pravi način mogao koristiti nogu, pa je ovaj pripremni kamp donio puno prepreka. No nisam htio govoriti o tome. Nitko nije znao za to, čak ni moja obitelj. Jedino je djevojka znala kroz što prolazim", rekao je Todorović pa otkrio detalje nesreće.

"Bila je to teška ozljeda jer me čovjek prvih par metara doslovno povukao po betonu, a onda se prednjim kotačem popeo na moju nogu. Izašao je iz auta i počeo vikati jesam li dobro, a njegov auto je i dalje bio na mojoj nozi."

Pročitajte više