Srpski komentator: Pobijedio nas je Adam iz Beton hale, ima 108 kila, kao i ja

Screenshot: YouTube

MAĐARSKA je u Beogradu pobijedila Srbiju 2:1 u četvrtom kolu skupine G kvalifikacija za Europsko prvenstvo. Bio je to dvoboj dviju vodećih momčadi skupine, koje su prije susreta dijelile prvo mjesto s po sedam bodova te je Mađarska nakon njega skočila na prvo mjesto. Neuspjeh Srba komentirao je u svom osebujnom stilu bivši nogometaš Željezničara, Atletico Madrida, Werdera i reprezentacije Jugoslavije, a danas stručni komentator Rade Bogdanović.

"Ja sam bio frapiran kad sam vidio napadača Mađarske Adama, koji je ušao i kao da je došao iz Beton hale. On je težak koliko i ja, a ja imam 108 kilograma, pa vi sad vidite. Način naše igre je dosta rizičan, lako nas svi čitaju, ja sam i ranije govorio da u ovom sistemu Mitrović i Vlahović ne mogu igrati zajedno. Njihova kvaliteta je neosporna, ali oni ne mogu zajedno", rekao je Bogdanović.

"Ma, to se i večeras vidjelo. Mnogi će reći da mogu, da se ne zamijene, ali ja svojom glavom garantiram da ne mogu. Ja sam rekao nakon Bugarske da smo to trebali dobiti, nisam se radovao ovim Mađarima. Ali ajde, ako je trebalo da ovo izgubimo, a da košarkaši sutra pobijede, neka onda tako bude", zaključio je.

 

Pročitajte više