VATERPOLO

Srpski mediji u nevjerici nakon ispadanja vaterpolista: Najveća sramota u povijesti

Foto: Profimedia

VELIKO iznenađenje dogodilo se na utakmici osmine finala Europskog vaterpolo prvenstva u Splitu. Francuzi su s 10:9 porazili Srbe, što znači da se aktualni olimpijski prvaci opraštaju od turnira, dok je s druge strane francuska reprezentacija ostvarila povijesni uspjeh.

Srpski su mediji s nevjericom dočekali vijest o ispadanju Srbije. ''Najveća sramota srpskog vaterpola u povijesti, Francuska nas potopila i izbacila sa Evropskog prvenstva, Više nismo sila!'', stoji u naslovu u izvještaju Kurira, kritičan je i Telegraf:

"Sramota vaterpolista Srbije, Delfini nakon 20 godina nisu prošli dalje od osmine finala EP!", stoji u naslovu pa slijedi u tekstu:  ''Događa se smjena generacija, nova lica su u bazenima s kapicom Srbije, ali ne obećava previše ova generacija. Tome u prilog ide i činjenica da je Srbija pretrpjela poraz od Francuske, koja i nije baš prepoznatljiva sila u vaterpolo svijetu."

''Debakl vaterpolista Srbije u Splitu: Francuska slavila poslije drame'', naslov je na portalu Nova.rs, a Blic javlja: ''Šokantan poraz ostavio Delfine bez medalje: Srbija izgubila od Francuske i završila Europsko prvenstvo!''.

Pročitajte više