Srpski novinar čekao Messija dva sata nakon utakmice: "Pokazao je kakav je"

Foto: EPA

ARGENTINA je pobijedila Meksiko 2:0 u drugom kolu Svjetskog prvenstva i napravila važan korak prema osmini finala turnira. Golove su zabili Lionel Messi i Enzo Fernandez, a u srijedu će Argentina imati priliku protiv Poljske izboriti prvo mjesto skupine. 

Nakon utakmice Messija su čekali novinari u mix-zoni, a među njima je bio i novinar srpskog Telegrafa. Okupljenim novinarima je prvo rečeno da se Messi neće pojaviti, no neki su svejedno ostali čekati. Čekali su dva sata i 15 minuta, a onda se pojavio Messi.

Messi oduševio Srbe

"Zbog pomame za Messijem u mix-zoni bila je pojačana FIFA-ina kontrola. Dok se pojavljivao, oko novinara su letjeli kontrolori i poručivali da nema videa i fotografiranja jer će početi oduzimati akreditacije. Neki su riskirali i na kraju ostali bez akreditacija", piše Telegrafov novinar.

Messi nakon Meksika nije imao obavezu proći kroz mix-zonu: "Pokazao je kakav je profesionalac i ispao prava ljudina, što je učinio i poslije prvog kola, kada je jedini izašao pred novinare poslije teškog poraza od Saudijske Arabije. Sada je stao kod svake grupe novinara, ispoštovao televizije, a zatim prišao i online medijima, koji su u drugom redu mix-zone."

Telegrafov novinar potom mu se obratio: "Leo, Srbija te voli." Argentinac se okrenuo i uz osmijeh podigao palac gore.

Pročitajte više