Srpski tenisač Bozoljac: Hrvati su me izvrijeđali

SRPSKI tenisač Ilija Bozoljac koji je u prvom kolu Australian Opena pobijedio našeg Marina Čilića s glatkih 3:0 u setovima kazao je za Mondo kako su ga hrvatski navijači "propisno izvrijeđali" spominjući "četničku majku" te "klanje".

"Na terenu nas je dočekala velika grupa hrvatskih navijača, dok je naših bilo malo, jer su se razišli zbog kašnjenja početka meča. Hrvati su na početku bili vrlo glasni, pjevali su pjesme u kojima su spominjali Vukovar i Knin" - ispričao je za Mondo Bozoljac.

"Niti u jednom trenutku nisam pogledao prema njima, ostam sam fokusiran na igru. Kada sam uvjerljivo dobio Čilića u prvom setu i napravio break u drugom, oni su se pokupili i otišli" - rekao je Bozoljac dodavši kako su "hrvatski navijači time pokazali koliki su domoljubi".

Bozoljac je objasnio i u čemu je tajna njegove pobjede nad Čilićem. "Nisam igrao kao obično, odabrao sam drugu taktiku. Stalno sam mijenjao servis. Igrao sam mekanije, tako da je Čilić morao ići prema lopti. Igrao sam dosta na njegov forehand što mu je slabiji udarac." - govori Bozoljac.

"Prava slika moje dobre igre je to što Čilić nije imao niti jednu priliku osvojiti gem na moj servis, samo jednom je došao do 40:40" - zaključio je srpski Davis cup reprezentativac.

A.H.
Foto: Mondo

Pročitajte više