Srpski tenisač s pravom je poludio na hrvatsku sutkinju: "Znaš li što si učinila? Nisi uopće svjesna toga!"

Foto: Guliver Image/Getty Images

JOŠ JEDNOM je Viktor Troicki odigrao pet setova na Australian Openu i još jednom je slavio. Srpski tenisač, nakon što je u prvom kolu pobijedio bosanskohercegovačkog igrača Damira Džumhura, u drugom je bio bolji od Talijana Paola Lorenzija sa 6:3, 1:6, 7:6, 3:6, 6:3.
 
Meč će se pamtiti po novom ludilu Troickog, koji je žestoko napao hrvatsku sutkinju Mariju Čičak i bio u pravu. Naime, Troicki je odigrao sjajan poen na break-loptu kod 4:3 u petom setu i pogodio samu crtu. Dosuđen je aut, a srpski tenisač je zatražio challenge i pokazalo se da je bio u pravu. 
 
Međutim, tada je Čičak pogriješila i žestoko oštetila Troickog, koji je trebao osvojiti poen, a samim time i napraviti odlučujući break. Hrvatska sutkinja procijenila je kako je Lorenzi mogao stići lopticu te da se poen mora ponoviti. 
 
"Kako se ponavlja poen ako je bio na suprotnoj strani terena. Nije bio tamo, nije bio na lopti. Znaš li što si učinila? Nisi uopće svjesna toga. To nije fer", urlao je Troicki na srpskom jeziku, ali ništa mu nije pomoglo jer je Čičak samo ponavljala da je Lorenzi trčao na lopticu.
 
Da, trčao je, ali snimka pokazuje da lopticu ni Usain Bolt ne bi stigao i vratio...
 

 
"Pa ona će se smijati samoj sebi kad pogleda ti situaciju"
 
Nakon meča Troicki se osvrnuo na spornu situaciju.
 
"Vidjelo se sve, pogledao sam tu situaciju. Smiješno je uopće komentirati, ne znam što bih rekao... Uvijek ispada da ja glumim nešto na terenu, ali uvijek budem u pravu. Nevjerojatno je da je ono dosudila. Događa se. Napravila je neviđenu grešku, ali sva sreća da se sve završilo dobro. Mislim da će se i ona sama sebi smijati kad pogleda snimku", rekao je Troicki koji je nakon sporne situacije zaigrao bolje i slavio. 
 
"Lakše bi mi bilo da mi je dala taj poen jer sam ga zaradio pošteno..."
 

Pročitajte više