KORONAVIRUS U SPORTU

Srpski trener: Jović neka bude sretan da je igrao u Eintrachtu. Bolje mu je da šuti

Foto: Getty Images

LUKA JOVIĆ prošlog se tjedna vratio u Srbiju i ignorirao upute Srbije koja je zamolila da se građani ne vraćaju iz pogođenih zemalja kako bi se spriječilo širenje virusa.

Napadač Reala je primijećen na ulicama Beograda, iako je morao biti u samoizolaciji. Upao je u probleme sa zakonom i završio u novoj 14-dnevnoj karanteni u kojoj čeka nastavak postupka.

Tužiteljstvo je naložilo da se protiv Jovića podnese kaznena prijava u redovnom postupku. On će tako po isteku vremena koje treba provesti u karanteni, u sljedećih mjesec dana, biti sproveden na saslušanje u tužiteljstvo. Samim tim Joviću prijeti ozbiljna kazna, do tri godine zatvora, ili 150 tisuća dinara. 

Dragoslav Stepanović, srpski stručnjak te bivši trener Athletic Bilbaa i Eintrachta, komentirao je slučaj Luke Jovića za srpski Kurir.

"To je jedini čovjek koji uvijek radi ono što će mu uništiti karijeru. Luka radi protiv sebe! Imao je sreću što mu je Adi Hütter dao šansu u Eintrachtu da bi potom napravio najveći transfer u povijesti Srbije i otišao u Real. Ne mogu vjerovati da si dečko ovo radi. Čitam medije u Srbiji i znam kakav je život imao, da je kao dijete spavao u autu s ocem kako bi dočekao jutro da trenira u Crvenoj zvezdi. Kakvu je žrtvu podnio... I onda ovo, sad... Ne znam, Luka očigledno ne misli na sebe, ali ni na druge. Kad ti kažu da je zabrana izlaska, ti se praviš da nisi razumio. Bolje mu je da šuti i da se ne oglašava. Ne mogu vjerovati da je ovako nešto napravio", rekao je Stepanović. 

Pročitajte više