"Srušili smo Zid, potopili Podmornicu, a sada brijemo Sevillu": Zastave navijača Liverpoola za finale EL

Foto: Twitter

LIVERPOOL i SEVILLA sutra od 20.45 u Baselu igraju finale Europa Lige, a navijači Redsa, koji se ponose time što je njihov klub "najveća britanska euro-elita" za veliku priliku pripremili su mnoge zastave.

Kop Anfielda poznat je po brojnim zastavama koje navijači Liverpoola razvijaju preko glasovite tribine, ali i na onima gdje njihov klub gostuje, a tako će biti i sutra na St. Jakob Parku.
 
Logično je dakle da na prigodnim zastavama dominira ono što Redsi i inače ističu, da je Liverpool najuspješniji engleski klub u europskim kupovima. Kolekciju od pet Kupova/Liga prvaka i tri Kupa UEFA mogu obogatiti trijumfom u švicarskom gradu i to protiv kluba koji je osvojio Europa Ligu dvije posljednje godine zaredom.
 
Liverpool bi onemogućavanjem čak trećeg uzastopnog Sevillinog slavlja došao do još jednog velikog uspjeha - mjesta u Ligi prvaka, kojim UEFA nagrađuje pobjednika ovog natjecanja. 
 
Sve ovo razlozi su zbog kojih su navijači Liverpola, nakon velikih proljetnih euro-trijumfa protiv Manchester Uniteda, Borussije Dortmund i Villarreala, itekako nabrijani za invaziju na Basel, jer Klopp ih je na finale pozvao "100 tisuća". Naknadno se pod pritiskom organizatora ispravio, kada je shvatio da stadion na kojem će se igrati finale ima tek 35 tisuća mjesta, dok je za navijače Redsa predviđeno manje od pola kapaciteta, ali nema sumnje da ćete tamo vidjeti ove zastave:
 

Pročitajte više