Srušio Hajduk i poručio: Lokomotiva ide po prvo mjesto HNL-a

Foto: Screenshot

LOKOMOTIVA je u 11. kolu HNL-a pobijedila Hajduk 2:0 u Kranjčevićevoj. Strijelci za pobjedu Lokomotive bili su Drožđek i Uzuni.

>LOKOMOTIVA - HAJDUK 2:0 Bili upali u novu krizu

Jedan od boljih igrača u današnjoj utakmici bio je Domagoj Drožđek, novo pojačanje Lokomotive. Drožđek je stigao iz drugoligaša Varaždina, a prošle sezone je bio najbolji strijelac Druge HNL, danas je golom u 24. minuti šokirao Splićane.

"Trudimo se svaki dan, trener nam govori svoje taktičke zamisli, nekako sve dolazi automatski kad on nešto kaže na treningu, danas je isto puno toga došlo automatski, sretni smo i zadovoljni zbog pobjede, a ja sam sretan zbog svojeg gola. Mislim da dosta pametno igramo za svoje godine, jako mladu ekipu imamo, dobro smo se postavili i došli do pobjede", rekao je napadač Lokomotive.

Drožđek je danas dobio priliku od prve minute.

"Uvijek se trudim da iskoristim priliku, pogotovo kad je ovakva utakmica u pitanju, uvijek dajem maksimum."

Lokomotiva je ima pet pobjeda u zadnjih šest utakmica, poražena je u prošlom kolu kod Intera.

"Pa da, porazi se uvijek događaju, danas smo jako dobro reagirali nakon tog poraza u Zaprešiću. Mi se borimo za prvo mjesto, to smo svi rekli, takav je mentalitet naše ekipe da se borimo za vrh. Dat ćemo sve od sebe da napravimo taj rezultat", zaključio je bivši napadač Borussije Dortmund i Varaždina.

Rezultati by SofaScore

Pročitajte više