Stange: Hrvati znaju kako protiv Engleza

UTAKMICU je prokomentirao i bjeloruski izbornik Nijemac Bernd Stange koji smatra da je Bjelorusija mogla izvući barem remi, ali Hrvatskoj predviđa odlazak na Svjetsko prvenstvo.

"Ovo je jako mlada momčad, čak je pet igrača iz U21 reprezentacije i nemaju puno iskustva. Zato nisu bili dovoljno smireni i hladni da ostvarimo bolji rezultat. Oni su budućnost bjeloruskog nogometa. Jako je bilo teško igrati ovdje, ali vidjeli smo dobar nogomet. Mislim da smo zaslužili remi", kazao je Stange.

Bjelorusiji slijedi domaća utakmica s Ukrajinom u kojoj Nijemac očekuje pobjedu. Podijelio je s novinarima i svoje predviđanje raspleta skupine.

"Teško je pobijediti na Wembleyu, ali vi Hrvati znate kako se to radi. Bit će vam teško, nema sumnje. Engleska ima momčad prepunu igrača s dugogodišnjim iskustvom Lige prvaka, a imaju i dobrog trenera. Ipak, na kraju mislim da imate velike šanse otići na Svjetsko prvenstvo kroz dodatne kvalifikacije, nadam se preko Njemačke. Sigurno prolazite jer ćemo mi pobijediti Ukrajinu", najavio je Stange.

Pročitajte više