LIGE PETICE

Sterling mu je opasnim startom mogao slomiti nogu, a on ga brani: Nije on takav

Foto: Getty Images

TOTTENHAM je jučer pobijedio Manchester City 2:0 u ludoj utakmici 25. kola Premiershipa. Golove za momčad Josea Mourinha zabili su debitant Steven Bergwijn i Son Heung-Min. 

Jedan od ključnih trenutaka susreta, onaj o kojem se najviše pričalo i na bizarnoj konferenciji za medije nakon utakmice, svakako je start Sterlinga iz 12. minute. 

Zbog zakonskih restrikcija i TV prava, portali ne smiju objavljivati videomaterijale, ali snimku možete pogledati OVDJE.

Žuti karton dobio je Raheem Sterling, a nije bilo isključeno ni da će dobiti crveni karton. VAR je pregledavao snimku jer je prekršaj koji je Sterling napravio na Alliju bio jako grub, ali je na kraju odlučio da ostaje samo žuti karton. 

Ostaju prijatelji

Sterling nije komentirao svoj potez nakon utakmice, ali se zato oglasio Delle Alli, koji je izvukao deblji kraj i ostao ozlijeđen. Još nije poznata težine ozljede.

"Pričali smo o tome na poluvremenu, dobri smo prijatelji. Znam kakav je Raheem igrač, on nikad ne bi nekoga namjerno ozlijedio. Sve je u redu među nama, idemo dalje", rekao je Alli novinarima nakon utakmice pa dodao: 

"Nisam siguran je li start bio za crveni, nisam još pogledao snimku. Ionako odluku donose sudac i VAR, a oni nisu odlučili da je prekršaj za crveni karton."

Pročitajte više