Stigle vijesti oko golmana kojeg su oživljavali: "Dobro je proveo noć i oporavlja se"

Foto: Profimedia

GOLMAN Waalwijka Etienne Vaessen dobro se oporavlja nakon što je pretrpio tešku ozljedu u utakmici protiv Ajaxa u subotu navečer. Podsjetimo, susret 7. kola nizozemskog prvenstva između Waalwijka i Ajaxa prekinut je u 85. minuti pri rezultatu 2:3 nakon stravičnih scena. Vaessen je ostao nepomično ležati nakon jednog sudara s igračem Ajaxa Brianom Brobbeyjem koji je pokušao doći do lopte prije njega. Brobbey ga je nenamjerno udario nogom u glavu.

Suigrači su odmah sugerirali klupi da nešto nije u redu te su liječnici dotrčali do Vaessena koji je ležao na travnjaku bez svijesti. Nizozemski list De Telegraaf objavio je da su 28-godišnjega golmana oživljavali na terenu te da su igrači obje momčadi plakali te bili u potpunom šoku. 

"Dobro je proveo noć i nastavio se oporavljati"

Waalwijk je tijekom noći javio da je golman pri svijesti te da je u bolnici prošao seriju pretraga, a sada je stigla još jedna pozitivna vijest oko Vaessenovog stanja. "Možemo izvijestiti da je naš vratar Etienne Vaessen dobro proveo noć i da se nastavio oporavljati", stoji u priopćenju kluba.

"Za Etiennea je za sada važno da se može oporaviti u miru u nadolazećim satima i danima. Stoga vas molimo da njemu i njegovoj obitelji date vremena i odmora za to. U ime svih unutar RKC Waalwijka, želimo Etienneu i svim ljudima oko njega puno snage. Nadamo se da ćemo ga uskoro ponovno vidjeti u klubu", dodaje se.

Pročitajte više