Štimac je sinoć slavio kraj agonije bivšeg kluba. Danas trpi žestoke kritike Indijaca

Foto: X

IGOR ŠTIMAC je jučer bio poseban gost na stadionu Derby Countyja, svog bivšeg kluba. Došao je gledati veliku pobjedu 2:0 protiv Carlislea kojom je Derby na svom Pride Parku osigurao promociju u Championship iz League One. Sezonu su zaključili s 92 osvojena boda te se vraćaju u drugi razred nakon teške prošle sezone i oduzetog 21 boda u njoj. 

Kazna zbog koje su prošlu sezonu proveli u blokadi označila je jedno od najtežih razdoblja u klupskoj povijesti, a povratak u Championship trebao bi vratiti klub na razine na kojima je godinama i bio. Štimac je podijelio niz fotografija i istaknuo svoje oduševljenje, ali Indijci nisu osobito zadovoljni činjenicom da njihov izbornik provodi vrijeme u Engleskoj, umjesto da gleda utakmice u Indiji i prati reprezentativce.

"Dakle, izbornik Indije ima vremena posjetiti svoj stari klub Derby i slaviti promociju (što je u redu, nemojte me krivo shvatiti), ali nema vremena gledati utakmice ISL-a i skautirati igrače uživo? Ogromna plaća se ne dobiva samo za to da stojiš uz teren tijekom utakmice već i za to da odabereš najbolje moguće igrače", napisao mu je jedan od nezadovoljnih navijača.

"Indijski nogomet nije zaslužio bol koju si mu ti nanio", "Evo zašto indijski nogomet ne može ništa", "Troši naš novac na ovakve stvari, umjesto da gleda ISL", "Besraman si", nižu se komentari ostalih. 

Pročitajte više