Štimac: Mamić je pogriješio kada je naglas rekao da me želi za izbornika

KAKO Igor Štimac komentira sjednicu IO-a, koju je Zdravko Mamić s nogu vodio u loži Kantride i sačuvao mjesto Slavenu Biliću?

"Sasvim očekivano. Najprije, pokazana je jedna velika slabost HNS-a kada se naglas razmišljao o promjeni izbornika odmah nakon utakmice u Ateni. Ako se i razmišljalo, to se nije smjelo znati."

Jeste li vi bili u bilo kakvim kombinacijama?

"Uporno moram objašnjavati neke stvari u kojima ne želim sudjelovati. I tu se naglas nepotrebno razmišljalo. Kada je Zdravko naglas rekao da želi mene ustoličiti za izbornika, tu je pogriješio. Nakon toga se otvorila debata, pa se javilo pet drugih kandidata. Idealno da mediji imaju o čemu pričati. Ja od svojih principa ne odustajem, još sam mlad."

"Ono što je bitno je da su igrači večeras pokazali da su oni krivci za ono u Grčkoj. Pripreme su bile loše, ali uvijek kažem, u lošoj organizaciji i dobar radnik je loš."

"Igračima sigurno nije bilo lako večeras u takvoj atmosferi i treba im čestitati. Ovo je putokaz kako moraju igrati u svakoj utakmici. Latvija ipak nije relevantan protivnik da bismo sudili o nečemu konkretnijem. Čekaju nas dvije jako teške utakmice i treba vidjeti kako to prebroditi."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.