MEĐUNARODNI NOGOMET

Štimac ponovo pobijedio s Indijom pa se opet razračunavao s novinarima

Foto: Profimedia

BIVŠI izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Igor Štimac plasirao se s reprezentacijom Indije na Azijski kup. Indija je pobijedila Hong Kong 4:0, a to joj je bila treća pobjeda u jednako toliko utakmica u skupini. Primila je momčad Igora Štimca pritom samo jedan gol, a 37-godišnji napadač Sunil Chhetri zabio je svoj 84. gol za reprezentaciju. Time se na vječnoj ljestvici izjednačio s rekorderom Ferencom Puškašom.

Nakon utakmice uslijedila je, kao i uvijek, sadržajna konferencija za medije. "Indijski nogometaši mogli bi donijeti puno više slave svojoj državi nego sportaši koji nastupaju u ostalim sportovima. Dajte im onda više mjesta u svojim medijima i novinama", rekao je Štimac na konferenciji za medije nakon utakmice pa dodao: 

"Imam velike planove za ovu reprezentaciju. Ova utakmica trebala bi biti tek jedna od mnogih velikih pobjeda. Ovako nešto se dogodi kad mi date dovoljno vremena da radim s dečkima", objasnio je Štimac, čija je momčad završila prva u skupini ispred Kambodže, Afganistana i Hong Konga.

 

Pročitajte više