Štimac reagirao na optužbe iz NH: "Njima je najveći domet sedam kila pečenog"

Foto: Pixsell

PREDSJEDNIK udruge Naš Hajduk je u Dnevniku Nove TV komentirao smjenu Željka Kopića i stanje u klubu. Rilov je rekao da Kopiću nije trebao sastanak s Igorom Štimcem i nazvao ga osvjedočenim neprijateljem kluba.

Ubrzo se oglasio Igor Štimac koji je Rilovu poručio:

"To govori grobar Hajduka koji ga sa svojim pajdašima vodi u sigurnu, ali bolnu smrt. Najveći sportski domet njegove ekipe je sedam kilograma pečenog! Ja skromno mogu priznati da osim desetak svjetskih i nacionalnih medalja kao igrač imam i zasluge za posljednja dva osvojena prvenstva kao sportski direktor i trener voljenog kluba. Žalosno je što bucko zamišlja da je projekt "Njihov Hajduk” ustvari moj voljeni Hajduk. Da rezimiram, ja sam najglasniji i najveći neprijatelj fantomske udruge koja ja umislila da je veća od našeg kluba! Dali smo im dovoljno vremena da nas uvjere koliko ne znaju. Vrijeme im je da prestanu mrcvarit hajdučki puk, istinske zaljubljenike, kojima je muka od ovakvog cirkusa koji su kreirali!".

Štimac je nedavno također napao Naš Hajduk optuživši udrugu da troše novac na svoju improvizaciju te da su oni krivci za ovakvo stanje u klubu. Naš Hajduk je najavio da će ga tužiti zbog klevete.

Pročitajte više