Štimac u Zagreb doveo nekadašnjeg reprezentativca Marina Skendera

NOGOMETNI klub Zagreb pojačao je svoju momčad nekadašnjim reprezentativcem i vratarom Osijeka Marinom Skenderom, stoji na službenim stranicama kluba.

Skender je doveden kao zamjena za prvog vratara kluba iz Kranjčevićeve Josipa Škorića, koji bi nakon ozljede zadobivene na subotnjoj utakmici u Čakovcu mogla izostati s travnjaka nekoliko tjedana. Kako je Zagreb u teškoj bodovnoj situaciji u HNL-u, a u kadru ima još samo mladog vratara Jakšu Hercega, Uprava Zagreba odlučila je ne riskirati i dovest pojačanje u vidu iskusnog Skendera.

Osim što je godinama bio rekorder po broju uzastopnih nastupa u NK Osijeku, Skender je u nekoliko navrata bio pozivan i u hrvatsku nogometnu reprezentaciju. Sa Skenderom je u utorak potpisan ugovor do kraja sezone, a očekuje se da će stati na Zagrebova vrata već u subotnjoj utakmici u Kranjčevićevoj u 20:30h protiv Croatia Sesveta.

Sam vratar vrlo je zadovoljan ovim rješenjem koje smatra privremenim i uvjetima koji su mu ponuđenim. Skender je istaknuo kako se nije odrekao ambicija vezanih za inozemstvo, kojem se nada sljedeće ljeto.

Pročitajte više