LEO MESSI

Stižu reakcije na Messijev ugovor: "Nije nas uništio, zaslužio je svaki euro"

Foto: Guliver

ŠPANJOLSKI El Mundo jutros je ekskluzivno objavio informaciju da je Leo Messi na ime ugovora potpisanog s Barcelonom 2017. godine zaradio 555.237.619 eura, odnosno nevjerojatnih 138 milijuna eura po sezoni.

Mundo je priču iznio nakon višemjesečnog istraživačkog rada i plasirao pod naslovom "Faraonski ugovor Lea Messija koji je uništio Barcelonu".

Vrlo brzo nakon objave teksta na Twitteru je reagirao Victor Font, kandidat za novog predsjednika Barcelone, koji je odlučno demantirao da je taj ugovor uništio klub koji je u ogromnoj financijskoj krizi.

"Messi je zaradio svaki euro koji mu je Barca platila. Nije nas uništio, naprotiv, on je najbolji igrač u povijesti i želimo da ostane s nama zauvijek", napisao je Font, jedan od trojice kandidata za novog klupskog predsjednika.

Svakom od njih trojice glavni će zadatak biti da nagovori Messija na ostanak na Camp Nouu, nakon što je Argentinac pokušao isforsirati transfer prošlog ljeta, ali je pogrešno protumačio klauzulu u vlastitom ugovoru te nije mogao otići za manje od 700 milijuna eura odštete. Nije mu preostalo ništa nego ostati i čekati istek ugovora 30. lipnja 2021.

Pročitajte više