ŠTO SE DOGAĐA S GLAVNIM FAVORITOM HRVATSKE GRUPE? "Reprezentaciju sastavljaju menadžeri i novinari"

Foto: Guliver Image/Getty Images

MESSI, Higuain, Aguero, Di Maria, Dybala, Icardi… Postoji li reprezentacija koja ima toliki koncentrat vrhunskih napadača? Teško. Međutim, unatoč izvanserijskoj navali, Argentina se na jedvite jade plasirala na SP u Rusiju.
 
Očito, u reprezentaciji koju vodi Jorge Sampaoli nešto ozbiljno ne štima.
 
Sukobi taština, ozbiljno narušeni odnosi u ekipi i nespretne izjave plasirane u javnost velik su problem za reprezentaciju koja po kvaliteti ima moć za najveće stvari.
 
Nakon što je Messi Argentinu ipak uspio odvesti u Rusiju, tenzije su se malo smirile, no odluka izbornika Sampaolija da na pripremne utakmice ne pozove zvijezde Intera i Juventusa Maura Icardija i Paula Dybalu nanovo je na površinu izbacila sve ono loše što uništava ovu reprezentaciju.
 
Izvjesno je kako Sampaoli na ovaj dvojac neće računati ni na Svjetskom prvenstvu u Rusiji što je neizravno i poručio u jučerašnjoj izjavi.
 
"Nisu definitivno otpisani, ali njihovi nastupi u reprezentaciji mnogo su slabiji od onih u klubu. Jednostavno moram dati prioritet razumijevanju igrača na terenu", rekao je izbornik reprezentacije Argentine, vjerojatno aludiravši na izjavu Paola Dybale koji je tijekom južnoameričkih kvalifikacija izjavio kako ne može igrati u tandemu s Messijem.
 
Odmah nakon što je Sampaoli dao ovu izjavu, na Twitteru se oglasio brat i menadžer zvijezde Juventusa Mariano Dybala, koji je iznio niz teških optužbi na račun izbornika Argentine.
 
"Reprezentaciju Argentine ne sastavlja Jorge Sampaoli nego mnogobrojni menadžeri i novinari", napisao je Mariano, ali je ubrzo uklonio sadržaj s Twittera.
 
Argentina će u Rusiji igrati u skupini D, a protivnici će joj biti Hrvatska, Island i Nigerija.
 

Pročitajte više