Što se dogodi kad se sastane 11 Cristiana Ronalda i 11 Ronaldinha?

Screenshot: YouTube

CRISTIANO Ronaldo i legendarni Ronaldinho lako ulaze u izbor najboljih nogometaša svih vremena. Reputacija zaslužena na nogometnim terenima pratila ih je i kroz nogometne simulacije u kojima su, svaki u svoje vrijeme, bili najbolji igrači u igrama PES i FIFA. No, što bi se dogodilo kada bi momčad puna Ronalda okušala sreću protiv 11 Ronaldinha istražio je YouTube kanal WorldOfPES.

Iako su obojica poznati po svojim ofenzivnim karakteristikama i obrana im nije jača snaga, za prvi pogodak trebali smo čekati čak 15 minuta, a zabila ga je ekipa Ronaldo. Okomita lopta pronašla je Ronalda na vrhu šesnaesterca koji desnom nogom pogađa suprotnu stranu gola. Iako smo Ronalda u stvarnom životu bezbroj puta vidjeli u istoj situaciji, ove sezone u španjolskom prvenstvu Portugalac ne uspijeva realizirati takve prilike. 
 
Screenshot: YouTube
 
Drugi pogodak ponovno je zabila ekipa Ronaldo, ovog puta nakon pogrešnog dodavanja Ronaldinha. Iako je teško povjerovati da bi Ronaldinho uopće imao pogrešno dodavanje, nakon oduzete lopte Ronaldo ponovno s vrha šesnaest metara, sad ljevicom, sprema loptu u mrežu. Prije kraja prvog poluvremena vidjeli smo još dva pogotka. Jedan je u vlastitu mrežu skrenuo obrambeni Ronaldinho, a četvrti je realizacija Ronalda nakon odličnog dodavanja s krila. 
 
Iako se činilo kako je četiri gola razlike nedostižno, nikada ne možete otpisati Ronaldinha, a kamoli njih 11. U 64. minuti stiže prvi pogodak nakon krasne akcije i spuštanja lopte, nakon čega Ronaldinho zakucava iz prve. Drugi pogodak stiže u 83. minuti pogotkom koji uvelike podsjeća na majstorije velikog Brazilca, koji između dva protivnička Ronalda pronalazi prostor za udarac te lijevom nogom neobranjivo pogađa. Malo je nedostajalo da vidimo i treći pogodak kada je Ronaldinho u sudačkoj nadoknadi s desne strane pogodio okvir gola, ali više nije bilo vremena za preokret.
 
Na kraju simulacije posjed lopte je bio blago na strani ekipe Ronaldo, kao i udarci u okvir gola. Jedini korner na utakmici pripao je ekipi Ronaldinho, koja je imala više oduzetih lopti. Kako to izgleda u simulaciji, provjerite u videu.
 

 
Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz esport, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: Esport
 
Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.
 

Pročitajte više