Stojanovič će umjesto Zahore u igru gurnuti Žeželja?

LJUBLJANSKO Delo iz svojih izvora doznaje kako trener Domžala Slaviša Stojanovič priprema iznenađenje: umjesto Darija Zahore u igru će navodno poslati Žeželja.

Niti jedan trener nije jučer novinarima želio otkriti sastav u kojem će zaigrati, a Stojanovič ima dosta problema sa zdravljem svojih igrača koji su u Tirani zaradili viroze stoga su i danas neki igrači, koji bi mogli zaigrati, na infuzijama.

Stojanovič na svaki upit, koji bi ga rezultat zadovoljio, odgovara: "Svi, samo da lopta ne završi u našoj mreži". "O Dinamu imamo sve potrebne informacije." - nadodaje.

Strateg Domžala je inače veliki navijač Partizana, pa se list prisjeća i velike pobjede Dinama nad Partizanom (5:0) prije devet godina u Maksimiru te dodaje kako će se za to poniženje Stojanovič sigurno željeti osvetiti Dinamu.

Dodatna motivacija za slovenske nogometaše, piše Delo, je i ta što hrvatski prvak unaprijed vidi sebe u trećem pretkolu Lige prvaka.

Utakmica počinje u 20.30 sati, a live tekstualni prijenos susreta moći ćete pratiti na adresi live.index.hr. Odmah nakon utakmice moći ćete pročitati izvještaj s utakmice te pogledati fotografije s iste.

A.H.
Foto: Damjan Žilbert/

Pročitajte više