Stonesi pozivaju na bojkot finala Kupa: Utakmicu s Dinamom gledat će na video zidu

UOČI uzvratne utakmice finala Hrvatskog kupa navijači Varteksa (jer Varaždin ne priznaju kao svoj klub) pozvali su sugrađane na bojkot.

U pozivu kojeg potpisuje Udruga navijača White Stones objašnjeno je i zbog čega će utakmicu godine njihovog kluba gledati na video zidu jednog kafića umjesto s tribina.

"Našem klubu promjenom imena otet je identitet, a NK Varaždin Varaždin iz Varaždina nema ni povijest ni tradiciju. Od promjene imena u klub nije stigao ni jedan novi sponzor, a igrači i radna zajednica kluba nisu primili plaće od studenog prošle godine."

"Predsjednik kluba Zlatko Horvat daje lažna obećanja koja ne namjerava ispuniti", stoji u pozivu Stonesa, koji bojkotiraju NK Varaždin čitavu sezonu, još otkako je sredinom lanjskog lipnja NK Varteksu promijenjeno ime.

Toplak: Želimo pobijediti sa što više golova u njihovoj mreži

Uz najavljeni bojkot navijača, u Varaždinu je poslije prve utakmice i poraza 5:1 teško očekivati pun stadion, u situaciji kad domaćima treba 4:0 za povijesni prvi trofej. Ipak, trener Toplak ne želi se predati prije posljednjeg sučevog zvižduka:

"Postavio sam sebi i momcima tri cilja za sutrašnji dvoboj. Prvi je odigrati bolje nego u Zagrebu, drugi je pobjeda, a treći pobjeda sa što više golova u njihovoj mreži", rekao je Toplak, a prenosi eVaraždin.

"Nikakvog pritiska nema i upravo tu vidim našu šansu. Osigurali smo ostanak u ligi, i nadam se da ćemo dobrom utakmicom završiti jednu lijepu sezonu", dodao je trener Varaždina.

Pročitajte više