MMA

Stožer zatvorio MMA dvorane, šef ATT-a poručio: Dobit ćete samo laktove

Foto: Marko Prpic/PIXSELL

JEDNA od novih epidemioloških mjera Stožera civilne zaštite ograničila je i sport na treninge i natjecanja klubova u 1. i 2. rangu natjecanja i u 1. rangu u juniorskoj konkurenciji te na treninge vrhunskih sportaša I., II. i III. kategorije u individualnim sportovima.

MMA borci nisu ni u jednoj od tih kategorija, pa je s radom privremeno morao prestati i American Top Team, zagrebački MMA klub koji zastupaju neki od najboljih hrvatskih boraca, a trojica od njih nastupila su na nedavnom velikom eventu poljske organizacije KSW.

Trener i voditelj ATT-a Dražen Forgač na Facebooku je objavio prosvjedni post i poručio onima koji će kasnije na njihovim uspjesima sakupljati jeftine bodove da će dobiti samo - lakat.

MMA je najbrže rastući i jedan od najpopularnijih sportova na svijetu. ATT Zagreb je najbolji MMA tim u ovom dijelu...

Posted by Dražen Forgač on Tuesday, December 1, 2020

"MMA je najbrže rastući i jedan od najpopularnijih sportova na svijetu.

ATT Zagreb je najbolji MMA tim u ovom dijelu Europe. 

Naši borci nastupaju na najvećim priredbama širom planete, pred milijunima TV gledatelja i do nedavno punim arenama predstavljaju naš grad i državu.

Oni nemaju kategorizaciju i zabranjeni su im treninzi u dvorani. 

Jednom, a taj dan se bliži, netko od njih će uzeti pojas prvaka i tada ćete htjeti skupiti jeftine bodove na njima, a dobit ćete jedino laktove koji imaju čudne putanje, ali gađaju nenormalno", napisao je Forgač.

Pročitajte više