NBA

Stranica za odrasle NBA legendi nudi unosan posao nakon otkaza na ESPN-u

Foto: screenshot Twitter

BIVŠA NBA zvijezda Paul Pierce dobio je otkaz na ESPN-u zbog nedoličnog ponašanja jer je večer prije Uskrsa na Instagramu upalio prijenos sa zabave s egzotičnim plesačicama, dok je evidentno bio pod utjecajem opijata.

Drugi najbolji strijelac u povijesti Boston Celticsa završio je igračku karijeru 2017., nakon čega je surađivao s ESPN-om kao košarkaški analitičar i insajder te se u toj ulozi redovito pojavljivao u programu o NBA ligi.

Američki mediji javili su da je ESPN raskinuo suradnju s Pierceom, ali on nije morao dugo čekati na ponudu za novu gažu, makar na nešto drukčijoj platformi.

Posao su mu ponudili na stranici za odrasle CamSoda jer žele da Pierce postane njihov prvi košarkaški analitičar, koji bi govorio o temama oko NBA lige dok u pozadini plešu (polu)gole djevojke. Za taj mu angažman nude 250.000 dolara.

"Na CamSodi imamo mnoge egzotične plesačice, cam-djevojke i seksualne radnice i bilo bi nam zadovoljstvo udovoljiti vašoj sklonosti ženama te biste bili slobodni raditi prijenos dok one twerkaju u pozadini", napisao mu je dopredsjednik stranice u pismu jasno aludirajući na ambijent u kojem se Pierce nalazio prošle subote, a koji je ESPN ocijenio neprimjerenim.

Pročitajte više