Štrlek se nakon 11 godina vraća u hrvatski rukomet. Novi klub najavio njegov dolazak

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

RK NEXE je najavio kako će u ponedjeljak 13. ožujka predstaviti novog igrača. "Pozivamo sve naše navijače da budu dio jednog od najvažnijih trenutaka u povijesti kluba. Veliko pojačanje stiže nam na potpisivanje ugovora u ponedjeljak 13. 3. u dvoranu OŠ kralja Tomislava u 12 sati. O kojem igraču se radi otkrit ćete u ponedjeljak. Vidimo se u dvorani u 12 sati!" stoji u objavi kluba.

Gotovo sigurno je riječ o Manuelu Štrleku. Početkom ožujka Indexu je potvrđeno kako je 34-godišnji Štrlek potpisao jednogodišnji ugovor s našičkim Nexeom te će od ljeta nakon 11 godina ponovo biti u domaćem rukometu. Da će Nexe predstaviti slavnog reprezentativca, koji se vratio i u nacionalnu selekciju, ukazuje i silueta u objavi Nexea.

Nakon što je šest godina igrao za Zagreb, Štrlek je 2012. prešao u Kielce, za koji je nastupao sve do 2018., kada je prešao u mađarski Veszprem. Ondje će biti do ljeta, a onda će prijeći granicu i iz Mađarske doći u Slavoniju kako bi se borio protiv PPD-a u hrvatskom prvenstvu.

Pozivamo sve naše navijače da budu dio jednog od najvažnijih trenutaka u povijesti kluba. Veliko pojačanje stiže nam na...

Objavljuje RK NEXEPetak, 10. ožujka 2023.

Pročitajte više