Stručnjak o kiksu Srbije: Žene zovu igrače, žele u egzotične destinacije

Screenshot: YouTube RTS

SRBIJA i Bugarska odigrale su 1:1 u četvrtom kolu skupine G kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2024. Bugarska je pred svojim navijačima povela u 47. minuti pogotkom Kirila Despodova, a Srbija se poraza spasila u šestoj minuti sudačke nadoknade, kada je zabio Darko Lazović.

Rade Bogdanović (53), bivši nogometaš Željezničara, Atletico Madrida, Werdera i reprezentacije Jugoslavije, kao stručni komentator analizirao je utakmicu za srpsku državnu televiziju RTS. "Moram se ispričati gledateljima. Rekao sam prije utakmice i sad ću ponoviti - Bugari nemaju pojma. Oni stvarno nemaju pojma. 

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ GOLOVE S UTAKMICE BUGARSKA - SRBIJA

Ovo stvarno nije bila neka reprezentativna razina da bi čovjek bilo što rekao. A zašto ih nismo pobijedili? Kraj je duge sezone, nezgodan termin, zadnja utakmica, žene i djevojke nestrpljive, žele u egzotične destinacije, na odmor, dugo čekaju...

Zovu i pitaju: 'Kad ćeš doći, hajde, završavajte...' Nisu bili koncentrirani i to se vidjelo. Da smo bili kompletni i fokusirani, pobijedili bismo. A imamo kvalitetne igrače. Plasirat ćemo se na Europsko prvenstvo", rekao je Bogdanović.

Pročitajte više