VIDEO Pogledajte najljepše golčine vanjskom

Foto: Getty Images / Guliver Image

DANIEL STURRIDGE postigao je sjajan gol protiv Seville u finalu Europa lige. Napadač Liverpoola je vanjskim udarcem iskosa majstorski svladao vratara španjolske momčadi i podsjetio nas na neke nezaboravne čarolije.

Teofilo Cubillas 

Peruanac je na Svjetskom prvenstvu 1978. godine u Argentini postigao fantastičan gol iz slobodnog udarca protiv Škotske. Jedan od najljepših u povijesti. 

Roberto Carlos

Nevjerojatni bek postigao je jedan od najčudesnijih golova za Brazil protiv Francuske na Kupu konfederacija 1997. godine.

Ricardo Quaresma

Gospodin Trivela, kako zovu Quaresmu, izmislio je pravu majstoriju u utakmici između Portugala i Belgije 2007. godine.

Raul Gonzalez

Legenda Real Madrida je, nakon asistencije Clarence Seedorfa, majstorski svladala vratara Sporting Gijona u sezoni 1997/98.

Ronaldinho

Valencija je u sezoni 2004/05 dočekala Barcelonu,  a njeni navijači na Mestalli svjedočili su projektilu Ronaldinha. 

Thierry Henry

Arsenal je gostovao kod Sparte Prag u Ligi prvaka, a u češkom gradu ubojiti francuski napadač natjerao je nogometne ljubitelje da mu se poklone.

Constantin Budescu

Prošlog ljeta rumunjska Astra odigrala je prijateljski susret protiv Maribora, protiv kojeg je Budescu zabio gol - iz kornera.

Sebastian Giovinco

Bivši igrač Juventusa i omaleni talijanski majstor potpisao je pravo remek-djelo za Toronto protiv Chicaga u rujnu 2015. godine.

Adnane Tighadouini

Nizozemac, marokanskog podrijetla, podsjetio je na Dennisa Bergkampa, a onda elegantno zabio vanjskim udarcem za NAC Bredu protiv Den Haaga.

Cocu Martina

Igrač Southamptona uspio je postići nevjerojatan gol protiv Arsenala ove sezone, a žrtva je bio sjajni vratar Petr Čech, koji ništa nije mogao uraditi.

Daniel Sturridge

Posljednji u nizu vanjskih čarolija režirao je spomenuti napadač Liverpoola, čime je postao dio odabranog magičnog društva.

Pročitajte više