Suarez se rasplakao na klupi kad je čuo da je J. Koreja pobijedila i da ide dalje

Screenshot: Twitter

POSLJEDNJEG dana grupne faze dobili smo rasplet skupine H. Kao prvoplasirana ekipa dalje ide Portugal, a s drugog mjesta u nokaut-fazu prolazi Južna Koreja. Portugalci su već ranije bili sigurni putnici u osminu finala.  Najveći tragičar je Urugvaj koji je na početku dana imao samo bod iz prethodnih utakmica i pobjedom rezultatom 2:0 protiv Gane ekipa Diega Alonsa zamalo je otišla dalje.

Međutim, Južna Koreja je u 91. minuti zabila za pobjedu protiv Portugala rezultatom 2:1 i tako zbog ukupno većeg broja golova otišla dalje. Budući da je ta utakmica završila prije utakmice Gane i Urugvaja, zbog razlike u sudačkoj nadoknadi u oba poluvremena, nogometaši Urugvaja su u 86. minuti saznali da ispadaju ako do kraja utakmice ne zabiju gol.

Budući da je dotad izbornik Urugvaja iz igre izvadio sve napadače te uveo veznjake i braniče kako bi sačuvao pobjedu, Luis Suarez se slomio na klupi čim je saznao da je Koreja pobijedila. Očito mu je bilo jasno da na terenu više nema tko postići pogodak u tako kratkom periodu pa je briznuo u plač.

Pročitajte više