SUDAR SVJETOVA Zvijezdu iz vile od 7 i s autom od 2,5 milijuna eura čuva podstanar koji na trening ide vlakom

Screenshot: Twitter

GETAFE - REAL od 16.15 u osmom kolu La Lige igraju "Derbi Madrida i predgrađa". Ogromna je razlika ovih dvaju kluba u svemu, a najradikalnije se ogleda u usporedbi braniča domaćih i napadača gostiju.

Djene Djakonam (25), stoper domaćih, živi kao podstanar u malom stanu koji plaća sponzor njegova kluba. Kao što je otkrila fotografija objavljena prošlog mjeseca na Twitteru, na trening se vozi prigradskim vlakom. Godišnje zarađuje pola milijuna eura. "Želim igrati u La Ligi kako bih lakše prehranio moju brojnu obitelj u Africi", izjavio je prije nekoliko godina Djene koji je cilj ispunio tek ovog ljeta. Iz rodnog Toga kao tinejdžer prvo je otišao igrati u Benin, a zatim u Kamerun. U Europi mu je prvi klub bio španjolski drugoligaš Alcorcon, pa belgijski prvoligaš St. Truiden, iz kojeg je došao u Getafe.
 
Cristiano Ronaldo (30), napadač gostiju, živi u vili vrijednoj sedam milijuna eura, u mondenom kvartu La Finca. Posjeduje flotu najluksuznijih automobila na svijetu, među kojima se ističu Bugatti Chiron vrijedan 2,5 milijuna eura te Ferrari F12, plaćen 900 tisuća eura. Prema Forbesu, godišnje zarađuje 88 milijuna eura. "Nikada nisam skrivao da mi je cilj biti najbolji nogometaš u povijesti i siguran sam da ću to postati", izjavio je prije par godina Ronaldo. S rodne Madeire otišao je u Sporting Lisabon, odakle je kao tinejdžer prešao u Manchester United. Prije osam godina došao je u Real Madrid. 

Rezultati by SofaScore

Pročitajte više