LIGE PETICE

Suigrač dvojice hrvatskih reprezentativaca zgrozio objavom o cijepljenju. Ispričao se

Foto: EPA

WOUT Weghorst suigrač je Josipa Brekala i Marina Pongračića u Wolfsburgu i jedan od najboljih napadača Bundeslige ove sezone. 

Bez obzira na to što mu na terenu ide sjajno, izvan njega se ne može pohvaliti istim uspjehom. Kako piše engleski Kicker, nedavnom objavom na Instagramu zabio si je autogol.

Brekalo i Pongračić imali su koronu

Wolfsburg je ove sezone imao velikih problema s koronavirusom, Kevin Mbabu, Renato Steffen, Josip Brekalo i Marin Pongračić kao jedni od ključnih igrača bili su pozitivni, a Steffen je i sam upozoravao kako koronavirus nije šala.

"Cijelo vrijeme sam osjećao da mi nešto radi u tijelu. Uvijek znate da nešto imate iako možda nemate simptome. Nemate zraka i stalno se slabo osjećate, koronavirus je jako ozbiljan", rekao je Steffen za podcast NDR2, a Weghorst očito nije slušao njegovo gostovanje.

Objavio je citat kojim se nije proslavio

Naime, napadač Wolfsburga objavio je svom Instagram storyju fotografiju na kojoj je na engleskom pisalo ono što se može prevesti kao sljedeće:

"Zamislite da postoji cjepivo koje je toliko sigurno da vas tjeraju da ga primite, a sve to za bolest koja je toliko smrtonosna da se morate testirati da biste uopće znali da je imate."

Ispričao se

Naravno, takva objava izazvala je buru u komentarima, neki od fanova bili su zgroženi, a pritisak je išao toliko daleko da se napadač danas morao ispričati službenim putem. 

"Jako mi je žao ako sam nekoga povrijedio ili naljutio mojom objavom. Nije mi to bila namjera. Imam puno ljudi koje poznajem, a koji su se zarazili koronavirusom i znam kakve on posljedice može ostaviti. Svjestan sam koliko je opasan. Htio sam samo istaknuti da se morate maksimalno informirati po pitanju te i svake druge teme te da morate saslušati što je više moguće različitih mišljenja. Otac sam dvoje djece i njihovo zdravlje je meni najbitnija stvar u životu. Zbog toga volim sakupljati puno informacija o bitnim temama kako bih mogao kvalitetno izraziti svoj stav, kao što sam htio i ovom objavom, ali nisam uspio. Kad sam shvatio kakve su reakcije, odmah sam obrisao objavu", napisao je Weghorst u isprici. 

 

 

Pročitajte više