Šuker posjetio školu NK Osijeka, navijači bijesni: "Tko je tu bitangu pustio tamo?"

Foto: NK Osijek / Facebook

NK OSIJEK objavio je danas fotografiju na Facebooku na kojoj je Davor Šuker s desecima klinaca iz Osijekove nogometne škole. Bivši igrač toga kluba družio se s klincima, a Osijek je njegov posjet objavio uz status: "Bivši igrač NK Osijeka i proslavljeni hrvatski reprezentativac Davor Šuker posjetio je našu Školu nogometa."

No, ta objava nije najbolja sjela navijačima Osijeka koji su je zasuli negativnim komentarima. "Osječanin samo po rodnom listu", "Tko je tu bitangu uopće pustio tamo?", "Vjerojatno je i naplatio dolazak", "Samo ga držite dalje od kluba i te djece", neki su od komentara.

Osijekovi navijači najviše svojem bivšem igraču zamjeraju što je nekoliko puta u izjavama govorio da je Dinamo njegov klub, a Zagreb njegov grad iako je rođen u Osijeku. Zamjeraju mu i što se nije dovoljno zauzeo za NK Osijek dok je bio predsjednik HNS-a.

Inače, bivšeg predsjednika Nogometnog saveza sve manje se viđa u javnosti. Nije se pojavio na sprovodu Ćire Blaževića u veljači ove godine, a najčešće boravi na relacijama između Madrida, Londona, Münchena i Las Vegasa.

Pročitajte više