TRANSFERI

Sukob u PSG-u zbog Srbina: Francuzi ne reagiraju zbog Rakitića

Foto: EPA-EFE

NAJBOLJI veznjak Serie A za prošlu sezonu, Srbin Sergej Milinković-Savić, već drugo ljeto zaredom na pragu je velikog transfera iz Lazija. Međutim, to nikako da se dogodi, iako se često pisalo o interesu Juventusa.

Sada se uključio i PSG kojem nasušno fale veznjaci i Francuzi su spremni ponuditi 80 milijuna eura. Kontroverzni predsjednik rimskog kluba Claudio Lotito pak traži 20 više i PSG se polako okreće drugim solucijama.

Trener Thomas Tuchel želi Juliana Weigla iz Borussije Dortmund i tu nastaje čvor jer sportski direktor Leonardo, ekspert za Serie A, želi Milinkovića-Savića, pišu Talijani. Tu je došlo do sukoba mišljenja u ionako neurednom francuskom prvaku.

PSG zasad još ne reagira jer čekaju rasplet oko Neymara. Ako u njegovom transfer u Barcelonu kao dio paketa stignu Ivan Rakitić i Coutinho, tada od transfera srpskog veznjaka neće biti ništa.

Sergej pak nije prioritet Juventusa koji je već doveo po isteku ugovora Aarona Ramseyja i Adriena Rabiota, a love i Paula Pogbu.

Milinković-Savić će, čini se, na pripreme s Lazijom, a veliki transfer po kojem bi srušio rekord Luke Jovića se više i ne čini tako izgledan.

Pročitajte više