Supruga Bayernove zvijezde prozvala Kovača: "Treba mu 70 minuta da shvati..."

Foto: Getty Images / Guliver Image

THOMAS MULLER, dobro je poznato, jedna je od nezadovoljnih zvijezda u svlačionici Bayerna od dolaska Nike Kovača na klupu njemačkog prvaka. Muller je prije nešto više od godinu dana zajedno s Robbenom, Riberyjem i ostalima minirao jednog Carla Ancelottija, pa što ne bi i hrvatskog trenera, na čiji rad svakog dana ima neku zamjerku. Kovač je prepoznao što planiraju Muller i društvo, pa je njemački reprezentativac protiv AEK-a u Ligi prvaka dobio 15, a danas protiv Freiburga 19 minuta na terenu.

>>> Šok za Kovača i Bayern, ostali bez pobjede u 89. minuti

>>> Kovač mjesec i po bez pobjede na Allianz Areni: "Frustrirani smo..."

Uvrijeđena zvijezda očigledno ima podršku obitelji, pa se tako tijekom utakmice Bayerna i Freiburga (1:1) javila njegova supruga Lisa na Instagramu i napisala...

"Trebalo je više od 70 minuta da (Kovač) shvati očigledno (i uvede Mullera)", uz fotografiju na kojoj Niko daje posljednje upute napadaču uoči ulaska u igru. 

Međutim, ni njen suprug nije puno toga promijenio. Naprotiv. Gol za vodstvo zabio je Gnabry u 83. minuti, ali je Holer šokirao Bavarce u 89. i izjednačio na 1:1...

"Mislim da su to više bile emocije. U biti ne mislim da je to sjajno što je učinila, ali ona me samo voli", rekao je Thomas novinarima nakon utakmice.

Pokušali su novinari dobiti izjavu i od Kovača, koji je samo kratko poručio da to nije napisao Thomas Muller i da ostalo ne bi komentirao. 

Muller je 2013. s Bayernom osvojio povijesnu trostruku krunu (Ligu prvaka, Bundesligu i Kup), a 2014. postao svjetski prvak s Njemačkom u Brazilu. Ove sezone je odigrao 973 minute i zabio tri gola, uz isto toliko asistencija. 

Pročitajte više