Supruga Thiaga Silve tražila otkaz Pochettina. Evo kako je trener odgovorio

Foto: EPA/Instagram

ISABELLE SILVA, supruga iskusnog brazilskog stopera Thiaga Silve, preko društvenih mreža zatražila je otkaz treneru Chelseaja Mauricija Pochettina. Chelsea je na 11. mjestu engleske Premier lige, a izgubio je u posljednje dvije utakmice. Primio je po četiri komada od Liverpoola pa od Wolverhamptona.

Trener Chelseaja Pochettino ispričao je novinarima kako je izgledao njegov susret sa Silvom nakon prozivke Brazilčeve supruge. "Došao je razgovarati sa mnom. Neću reći o čemu smo sve razgovarali. Najvažnije je da je on htio razgovarati sa mnom. Zna me više od 10 godina. Bio je to privatan razgovor."

"Uvijek sam bio iskren"

"Treba vremena kad nešto gradite od nule. Idemo naprijed, ali nekad se moramo vratiti korak unatrag jer se pojave problemi. Pogledajte Manchester City i Liverpool. Vrijeme je najvažnije kad imate lidere poput Kloppa i Guardiole. Uvijek sam bio iskren i govorio istinu. Istina je da nam je puno igrača ozlijeđeno ili u stanju da ne mogu odigrati cijelu utakmicu.

Kad igrate nogomet, morate biti fokusirani na njega i osloboditi um od ostalih razmišljanja. Ne može vas se ticati što se događa na burzi u Tokiju ili New Yorku ili klimatske promjene zbog kojih farmeri ne mogu uzgojiti žitarice. Zato meni ne otpada kosa. Jer ne brinem o stvarima na koje ne utječem, samo o nogometu", rekao je Pochettino novinarima.

Pročitajte više