Supruga zvijezde optužene za silovanje: Volim ga i uvijek ću ga voljeti

Foto: Profimedia

SUPRUGA brazilskog nogometaša Danija Alvesa Joana Sanz oglasila se putem Instagrama gotovo dva mjeseca nakon što je Dani optužen za silovanje u jednom noćnom klubu u Barceloni. Objavila je poruku koju je rukom napisala u bilježnici te ju onda objavila kao fotografiju.

"Oduvijek sam navikla svoje emocije izražavati pisanjem. Valjda zato što sam jedino dijete. To mi donosi dosta pozitive u život. Voljela bih da ovo pišem zbog ljubavi i sreće, ali nije tako. Ovo je bio grozan period, no ne i najteži u mom životu jer sam se već susrela s mnogim olujama koje su bile jako mračne i bolne.

Osjećaj napuštenosti i samoće ponovno mi je pokucao na vrata. Tisuću pitanja: "Zašto?" ostalo je bez odgovora. Za partnera sam odabrala nekoga tko je u mojim očima bio čovjek za cijeli život. Uvijek je bio tu kad mi je bio potreban.

Uvijek me podržavao u svemu, gurao me naprijed, volio me. Teško mi je prihvatiti da me ta osoba mogla slomiti na tisuću komadića. Trebat će mi godine da zaboravim način na koji me gledao. To je nešto najnevjerojatnije na svijetu.

Nastavljam dalje. Volim ga i uvijek ću ga voljeti. Laže onaj tko kaže da se ljubav može zaboraviti, ali volim sebe i cijenim sebe više od toga. Završavam poglavlje života koje je počelo 18. svibnja 2015. godine. Iskoristit ću sve prilike koje mi život pruža. Ja sam snažna žena koja kreće u novi život", napisala je Joana.

Pročitajte više