Svako jutro čaša zdravlja: Pogledajte kako otac UFC-ovog šampiona konzumira vlastiti urin!

UFC-ovog poluteškog prvaka Lyota Machidu u subotu u Montrealu očekuje druga borba protiv Mauricija Shoguna Rue. Prva je završila kontroverznom pobjedom Brazilca japanskog porijekla iako je, većina će se složiti, Shogun bio bolji protivnik.

Osim što je još uvijek nepobijeđen, Lyoto u svijetu MMA izaziva divljenje i zbog spartanskog načina života i treninga koji su ga i doveli ovdje gdje je se trenutačno nalazi. Majstor karatea i brazilske jiu-jitske živi i trenira u kampu zajedno sa svojom braćom, odnosno ocem i mentorom Yoshizom Machidom.

Već je otprije poznato da za dobru fizičku spremu i odlično zdravlje obitelj Machida zahvaljuje svakodnevnoj konzumaciji vlastitog urina. U najnovijem video intervjuu za MMAfighting, Yoshiza Machida je bez ikakvog ustručavanja popio gotovo punu čašu vlastitog svježeg urina, nakon čega je najnormalnije obrisao usta i okus isprao čašom vode...

"Razlog konzumacije urina je zdravlje. Kada jedeš hranu, neke negativne stvari ostanu u tijelu. Konzumiranje urina ujutro vam pomaže da očistite svoj sustav", objasnio je Yoshiza i dodao:

"Da, Lyoto svaki dan pije urin. Počeo je prije dvije ili tri godine kada je imao problema s kašljem kojega se nije mogao riješiti. Ja sam ga instruirao da počne piti urin i to ga je spasilo. To je kao neka vrsta cijepiva. Da, i ja pijem urin."

"Nekada sladak, nekada slan"

Na pitanje kakvog je urin okusa, Lyotov otac odgovorio je kako sve ovisi o hrani koju si dan prije unio u organizam...

"Ovisi, nekad je sladak, nekada je slan. Evo, jutros je bio jako čist, ne znam zašto, pa sam popio dvije čaše. Koristi se prvi urin ujutro."

Pročitajte više