"Svi osim Džeke plaćaju 20.000 eura poziv u reprezentaciju. Zato je BiH tako slaba"

Foto: Profimedia

U NYONU je danas održan ždrijeb play-offa kvalifikacija za Europsko prvenstvo u Njemačkoj 2024. godine. Kuglice su u polufinalu skupine B spojile BiH i Ukrajinu, a pobjednik te utakmice u finalu će na svom terenu ugostiti pobjednika polufinala između Izraela i Islanda. Ukrajinski portal Sport.ua je predstavio reprezentaciju Bosne i Hercegovine pod naslovom "Izvor: BiH igrači za reprezentaciju plaćaju od 20 tisuća eura".

U tekstu se novinar portala Sport.ua poziva na poljskog novinara Pitora Slonku, koji je na Telegramu napisao da igrači iz Bosne i Hercegovine plaćaju za pozive u reprezentaciju: "Gledao sam skupinu u kojoj je bila Slovačka. BiH je vrlo slaba reprezentacija. Jedan njihov igrač mi je rekao da su u velikoj krizi. U reprezentaciji samo Džeko igra normalno, a ostali moraju plaćati 20 tisuća eura i više da igraju. Igrači smatraju da, ako su platili, ne moraju ništa drugo raditi."

Play-off se igra sredinom ožujka iduće godine, a već 2. prosinca održat će se ždrijeb grupne faze Europskog prvenstva. Svi sudionici play-offa tako će znati za koju se skupinu na SP-u u Njemačkoj pokušavaju izboriti.
 

Pročitajte više