Svjetski mediji pišu o Kalinićevom ugovoru: "Igrat će za ljubav iz mladosti"

Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL

NIKOLA KALINIĆ (35) ponovo se priključio prvoj momčadi Hajduka. Prekaljeni napadač vraća se na Poljud nakon višemjesečne pauze, a danas je i službeno potpisao ugovor s klubom do kraja aktualne sezone. Kaliniću je ugovor s Hajdukom istekao krajem srpnja prošle godine te je tada odlučio uzeti pauzu od nekoliko mjeseci. Kalinić će u Hajduku do isteka ugovora igrati za jedan euro mjesečno.

Objavu o njegovom potpisu ugovora imao je i Fabrizio Romano, najpoznatiji novinar koji se bavi nogometnim transferima. Romano je s oduševljenjem napisao da će Kalinić igrati za jedan euro mjesečno, a uskoro zatim vijest su prenijeli mnogi svjetski mediji.

Dobro poznat u nogometnom svijetu

Ugledni nizozemski nogometni magazin Voetbal International piše kako će Kalinić igrati za "svoju ljubav iz mladosti". O njegovoj maloj plaći pišu i Sky Sports, Record, Guardian, Kicker te brojni turski mediji poput Fotomaca.

Kalinić je poznat diljem Europe. Osim po nastupima za hrvatsku reprezentaciju, igrao je u Italiji za Milan, Veronu i Fiorentinu, nastupao je za ukrajinski Dnipro, engleski Blackburn te španjolski Atletico Madrid.

Pročitajte više