Taksist američku legendu proglasio najboljim u povijesti, a nije imao pojma da ga vozi u autu

Foto: Screenshot

RIJETKO se istinske sportske legende voze taksijem, osobito u Americi. No slavni John Elway (56), quarterback momčadi američkog nogometa Denver Broncos, sa suprugom i dvoje prijatelja na inauguraciju Donalda Trumpa krenuo je upravo taksijem.

Dobro raspoloženo društvo počelo je razgovarati s taksistom, velikim navijačem Pittsburgh Steelersa. Pitali su ga tko je njemu najbolji igrač u povijesti, a izvjesni Sam Snow odmah je na prvo mjesto stavio Johna Elwaya. Iza njega je svrstao fantastičnog Toma Bradyja, a na treće mjesto quarterbacka svojih Steelersa, Bena Roethlisbergera.

Razgovor su vodili Elwayev prijatelj na suvozačkom i supruga na zadnjem sjedalu, a Elway se sa sunčanim naočalama na licu samo smješkao.

"Ova djevojka kraj mene seksala se s njim. Bi li ti spavao s njim?", upitala ga je Elwayova prijateljica koja je mislila na Johnovu suprugu.

"A ne, ne. To me ne zanima", odgovorio je taksist.

U jednom trenuku su ga pitali bi li prepoznao Elwaya da ga vidi. Odgovorio im je da bi, a onda su mu rekli neka se okrene.

Taksist nije mogao sakriti oduševljenje, nekoliko puta stisnuo je ruku Elwayu i "naredio" mu da se slikaju kad izađu iz automobila.

"Čovječe, John Elway u mom taksiju. Moramo se slikati da pokažem ovo dečkima. Joj, ti si me stajao živaca u životu, koliko puta si sredio moje Steelerse", kroz smijeh je rekao vozač Sam Snow i dobro nasmijao veselu družinu.

John Elway osvojio je dva Super Bowla s Denver Broncosima 1997. i 1998. godine, a trenutačno je generalni menadžer svoje bivše momčadi. Smatra se jednim od najboljih quarterbackova u povijesti američkog nogometa.

Pročitajte više