Talijan tvrdi da Vlahović glumi ozljedu: Sve je izrežirano, Juventus zna što radi

Foto: EPA

JUVENTUS je u petak izgubio 5:1 kod Napolija u 18. kolu Serie A i sada za prvoplasiranim rivalom iz Napulja zaostaje deset bodova. Situacija u klubu je alarmantna već tjednima unazad. U klub će uskoro stići nova uprava nakon vladavine Andree Agnellija, a pored toga rezultati kluba su jako loši.

Juventus u problemima

Torinski klub daleko je od borbe za naslov prvaka, a iz Lige prvaka je ispao u skupini pa će se od proljeća natjecati u Europa ligi. Ni igračima ne ide najbolje na individualnom planu, što se najviše odnosi na srpskog centarfora Dušana Vlahovića, koji se ozlijedio 25. listopada. Vlahović je nakon toga nastupio za Srbiju na Mundijalu, no nakon turnira nije igrao ni minute za Juventus.

"Vlahovićeva ozljeda je izgovor"

Bivši talijanski nogometaš Carmine Esposito smatra da Vlahović glumi: "Problem s ozljedom je veliki izgovor. Dušan ima svoj temperament, iako se pokazao kao odličan nogometaš. Juventus je, s druge strane, uvijek bio sposoban sakriti ovakve probleme. Sve izgleda izrežirano", prenose Espositovu izjavu talijanski mediji.

Piše se i o tome da bi Juventus mogao prodati Vlahovića. Vlahović je želja Arsenala još od prošlog siječnja i perioda dok je još bio igrač Fiorentine. Ipak, tada je srpski napadač umjesto Arsenalove odabrao ponudu Juventusa te je za 81.6 milijuna eura Firencu zamijenio Torinom. 

Pročitajte više