TRANSFERI

Talijani: Liverpool je dopustio svom napadaču prelazak u Milan

Foto: EPA-EFE

MILAN je prema pisanju portala Calciomercato.com u naprednim pregovorima s Divockom Origijem, a napadač Liverpoola dobio je zeleno svjetlo za prelazak na San Siro kao slobodan igrač. Prema talijanskim medijima, direktor Milana Paolo Maldini obožavatelj je belgijskog reprezentativca kojem na kraju sezone istječe ugovor. Velikan Serie A započeo je pregovore s Origijevim agentima i igrač je otvoren za prelazak na San Siro.

Origi je zabio pet golova u 14 nastupa za Liverpool ove sezone, uključujući jedan protiv Milana u utakmici grupne faze Lige prvaka. Napadač je 'fasciniran' potencijalnim odlaskom u Rossonere, ali je dobio i ponude iz nekoliko klubova Premier lige. Belgijski reprezentativac će odlučiti o svojoj budućnosti u nadolazećim tjednima, ali on je postao jedna od glavnih meta za jačanje napada Milana 2022./2023.

Ostaje za vidjeti što bi Origijev prelazak u Milan značio za Zlatana Ibrahimovića jer Šveđaninov ugovor s Rossonerima istječe na ljeto, pišu Talijani. Ibra ima najveću plaću u klubu sa 7 milijuna eura godišnje, ali se ove sezone bori s ozljedama.

Pročitajte više