Talijani na povratku dočekani uvredama

ZVIŽDUCI negodovanja, posprdni transparenti, pa čak i jedno jaje koje je prema njima bacio neki gnjevni navijač, dočekali su talijanske nogometne reprezentativce po povratku sa EURA u Portugalu.

Oko 400 razočaranih i gnjevnih navijača dočekalo je "azzurre" u milanskoj zračnoj luci u srijedu navečer, te njihov dolazak popratilo uobičajenom talijanskom parolom "Idite raditi".

Iako je Alessandro Nesta, jedan od rijetkih talijanskih reprezentativaca koji je svojom igrom na EURU zadovoljio, inzistirao da igrači stojički otrpe uvrede i prođu pored okupljenih navijača, osiguranje je nakon bačenog jajeta odlučilo igrače povesti kroz sporedni izlaz. Navijači su posebno "nabrušeni" bili na razočaravajuće napadače Christiana Vierija i Alessandra Del Piera.

Šest igrača Rome i Lazija u Milanu su presjeli u avion za Rim, gdje ih je dočekalo 100-tinjak navijača. I dok je Francesco Totti doživio uvrede zbog suspenzije koju je zaradio pljuvanjem protivnika u prvoj utakmici protiv Danske, Antonio Cassano, strijelac dva pogotka za reprezentaciju, dobio je cvijeće od dviju obožavateljica.

Pročitajte više