Ćorić demantirao Talijane: Ništa od transfera u Milan

Foto: Index

POSLJEDNJEG dana prijelaznog roka Dinamo bi mogli napustiti Ante Ćorić i Vinko Soldo, pisali su talijanski mediji, no ubrzo ih je demantirao sam Ćorić.
 
"Zbog medijskih špekulacija oko navodnog transfera ovim putem obavještvamo sve naše drage prijatelje i navijače da Ante kako je i rekao do daljnjeg ostaje u Dinamu.  Lijep pozdrav iz Španjolske. Pripreme u toku!!", stoji na Ćorićevom službenom Facebook profilu.
 
Dinamov dvojac na posudbu s mogućnošću otkupa ugovora želi dovesti veliki Milan, piše Sportitalia. Ćorića Talijani opisuju kao jednog od najtraženijih mladih nogometaša na svijetu, dok je Soldo branič koji je igrao za kadetsku reprezentaciju na Svjetskom prvenstvu.
 
Ćorić je, navodno zbog lošeg odnosa Zorana Mamića prema njemu, htio napustiti Dinamo, no predomislio se nakon sastanka početkom ove godine.
 
"Sada znam da ću ovdje igrati, postati važan igrač. Meni je najvažnije da će u budućnosti sve biti korektno. A ja ću i dalje maksimalno izvršavati svoje obveze prema klubu. Presretan sam, svi znaju koliko mi Dinamo znači", rekao je tada Ćorić.
  

Pročitajte više