Potvrđen transfer: Vargić prije Lazija želi naslov s Rijekom

Foto: Getty Images / Guliver Images, Cittaceleste.com

RIJEKA nije službeno objavila je li Ivan Vargić jedan od najskupljih vratara koje je hrvatska izvezla, no jutros je potvrđen njegov transfer u talijanski Lazio.

Vargić do ljeta ostaje u Rijeci na posudbi. U Italiju seli u lipnju.

"Zahvaljujem se svima u klubu što su mi omogućili ovaj transfer. Jako sam zadovoljan i veselim se novim izazovima u talijanskom prvenstvu"

U dresu Rijeke skupio je dosad 117 nastupa, bio je član ekipe koja je osvojila Kup Hrvatske i Superkup, odradio nezaboravne predstave u Europi i dogurao do reprezentacije.

"Istodobno mi je jako drago što ću ostati u Rijeci do ljeta jer želim se oprostiti i zahvaliti navijačima, ljudima u klubu, trenerima i suigračima s bar još jednim trofejom", najavio je.

Transfer su sinoć kasno najavili Gazzetta dello Sport i Sky Sports. Talijani, konkretno Cittaceleste tvrdi kako će Lazio za odštetu Rijeci uplatiti milijun eura. U domaćim krugovima poteže se cifra i do 2.7 milijuna eura. Talijani barataju s puno manjim iznosom. Calciomercato je također potvrdio transfer.

Vargić je u Rijeku stigao 2013. iz Osijeka. Ovaj 28-godišnjak za Rijeku nije primio gol 783 minute i tako postavio klupski rekord. Za hrvatsku reprezentaciju je nastupio dva puta.

Pročitajte više