Talijani: Vrsaljko je bio u središtu Simeoneova projekta. Ovo je iznenađenje

Foto: EPA

DAILY STAR stavio je Šimu Vrsaljka (31) na popis najboljih slobodnih igrača, a sada je isto učinila Gazzetta dello Sport. "Vrsaljko je još jedno iznenađenje među slobodnim igračima. Hrvat, bivši član Atletico Madrida, ostao je bez ugovora nakon što je završio avanturu u Olympiakosu poslije samo sedam nastupa.

Prošle sezone upisao je 29 nastupa u Španjolskoj i bio je u središtu Simeoneova projekta, no godinama ga ograničavaju stalne ozljede i teško je očekivati da će igrati u kontinuitetu. Međutim, isplati ga se dovesti ako se ne pretjera s plaćom. Vrsaljkov talent je svima poznat", piše talijanski medij, koji je na popis stavio Isca, Simonea Zazu, Hatema Ben Arfu, Alexandrea Pata, Artema Dzyubu, Nikolu Maksimovića, Daniela Sturridgea, Romula i Eliaquima Mangalu.

Vrsaljko je tijekom karijere, osim za Dinamo, nastupao za Zadar, Lokomotivu, Genou, Sassuolo, Atletico Madrid, milanski Inter i Olympiacos. Za hrvatsku reprezentaciju odigrao je 52 utakmice te osvojio srebro na Svjetskom prvenstvu 2018. Transfermarkt ga procjenjuje na četiri milijuna eura.

Pročitajte više