Legendarni Talijan o vezi sa slavnom manekenkom: Tukla me i uništila mi Porsche

Foto: EPA

TALIJAN Christian Vieri (50) je nogometna legenda devedesetih i ranih dvijetisućitih. Navijači ga najviše pamte po razdoblju u Interu za koji je zabio preko 100 golova i jedno vrijeme s brazilskim Ronaldom činio možda i najbolji napadački tandem na svijetu.

U jednom trenutku bio je i najskuplji igrač u povijesti nogometa, a to je postao kada ga je Inter 1999. godine za odštetu od 45 milijuna eura iz Lazija doveo na Giuseppe Meazzu. Vieri je 2003. bio najbolji strijelac Serie A, a to je bio i 1997. u La Ligi dok je igrao za Atletico Madrid.

Prvak s Juventusom

Pored Atletica i Intera igrao je još za Torino, Pisu, Ravenu, Veneziju, Atalantu, Juventus s kojim je bio prvak Italije, Lazio, Monaco, Sampdoriju i Fiorentinu. Pored reputacije nogometnog nomada bio je poznat kao i veliki zavodnik koji je često mijenjao partnerice. 

Jedna od najpoznatijih bila je manekenka Elizabeth Canalis koja se bavila i kickboxingom, a o Vieriju je rekla:  "On je vrlo vesela osoba i vrlo osjetljiv na ženski šarm. Varao me cijelo vrijeme, ali to nije dobro skrivao. Mislim da sam to uvijek, ili gotovo uvijek, otkrivala. Istini za volju, dobio je nekoliko šamara nakon čega sam ga ostavila."

Vieri u intervjuu ne negira da je bio žrtva fizičkog nasilja i ističe: "Ozbiljno me tukla kad sam je naljutio. Toliko sam je naljutio da je ključem uništila moj novi Porsche."

Pročitajte više