Talijanska legenda: Obožavam Brozovića. Ne znam što će biti s njim...

Foto: Profimedia, EPA

SAGA oko transfera Marcela Brozovića se ne smiruje. U petak su se zakomplicirali pregovori Al Nassra i Intera nakon što su Saudijci odlučili smanjiti svoju ponudu s 23 na 15 milijuna eura (13 + bonusi). Na cijelu situaciju osvrnuo se i čelnik Intera Giuseppe Marotta, koji je rekao da "nije istina da Inter mora prodati Brozovića".

Zola: Obožavam Brozovića

Zbunjen razvojem događaja je i legendarni talijanski napadač Gianfranco Zola, koji je u intervjuu za La Gazzettu dello Sport najavljivao nadolazeću sezonu. Dobio je pitanje od kojeg kluba očekuje više, a on je izdvojio Inter i naglasio da "obožava" Brozovića.

"Kada govorimo o Serie A, očekujem više možda od Intera. Ali puno stvari će utjecati na to, uključujući i prijelazni rok. Ovisit će i o tome hoće li Onana biti prodan, on je jako važan. Ne znam ni što će biti s Brozovićem... Ja ga obožavam", komentirao je Zola.

Podsjetimo, Inter je u protekloj sezoni bio vrlo uspješan u Europi, doguravši do finala Lige prvaka. Ipak, u domaćem prvenstvu je bio nešto slabiji te je završio na trećem mjestu s čak 18 bodova zaostatka za prvoplasiranim Napolijem.

Pročitajte više