Talijanski analitičar: Brozović kao da je umro. Čak i kad se vratio, izgleda odsutno

Foto: Profimedia

INTER je izgubio tri od posljednje četiri utakmice u Serie A, među kojima derbi protiv Juventusa 1:0 u nedjelju, te je nakon 27 kola treći s čak 21 bodom zaostatka za vodećim Napolijem. Unatoč plasmanu u četvrtfinale Lige prvaka, klub već gleda prema idućoj sezoni i priprema promjene u momčadi, a možda i na klupi.

Talijanski analitičar i bivši nogometaš Massimo Brambati u razgovoru za TMW Radio rekao je kako u Interu postoji jaz između kluba i Simonea Inzaghija, ali da se ne može sva odgovornost svaliti na trenera. Među igračima koje je najviše kritizirao našao se Marcelo Brozović, a dotaknuo se i praznine koju je ostavio Ivan Perišić odlaskom u Tottenham prošlog ljeta.

Razlika u ovoj i lanjskoj vezi je Brozović

"Čini mi se da neki igrači nemaju važne izvedbe u utakmicama u kojima ih se treba stimulirati. Škriniara nije bilo, a sad je glavom u Parizu. Zadržali su odličnog braniča, ali i igrača koji više ne razmišlja o Interu.

Inzaghijeva komunikacija je loša, ali igrači bi trebali znati kakav je trener. Ima igrača koji rade što žele, svađaju se na terenu i ostavljaju dojam bezvlađa.

Razlika između ove Interove vezne linije i prošlosezonske? Brozović kao da je umro, čak i kad se vratio, izgleda mi kao odsutan igrač koji ne vjeruje u trenerov rad. Ne samo zbog fizičkih problema, ne vidim više starog Brozovića.

Zatim, prošle sezone tu je bio Perišić, koji je bio spona između te dvije strane i zato je bio toliko važan", ispričao je Brambati u analizi stanja u Interu.

Pročitajte više