TRANSFERI

Talijanski novinar: Bivši veznjak Dinama u Serie A

Foto: EPA

NIKOLA MORO napustio je Rusiju i karijeru će nastaviti u Serie A, javlja Nicolo Schira, talijanski novinar specijaliziran za transfere. On je prije pet dana pisao da su započeli pregovori između moskovskog Dinama i Bologne, a sad tvrdi da je sve dogovoreno.

Nekadašnji veznjak zagrebačkog Dinama, iza kojeg je i jedan nastup za hrvatsku reprezentaciju, u Bolognu dolazi na jednogodišnju posudbu nakon koje će talijanski klub imati mogućnost otkupa njegovog ugovora po cijeni od šest milijuna eura. Potom bi trebao u Bologni ostati do kraja sezone 2026./2027. U ovoj sezoni odigrao je šest ligaških utakmica za klub i u njima upisao dvije asistencije.

Trener Bologne je srpski stručnjak Siniša Mihajlović. U novu sezonu njegova momčad ušla je porazom od Lazija rezultatom 2:1 i remijem 1:1 s Veronom. Prošlu sezonu zaključila je na 13. mjestu talijanskog prvenstva. Podsjetimo, 53-godišnji Mihajlović Bolognu je preuzeo 2019. godine. Trenutno se liječi od leukemije, koja mu je prvi put dijagnosticirana baš prije tri godine.

Pročitajte više